İSKİLİP BELEDİYESİ
DUYURUHaberler

BELEDİYE GÜREŞ TAKIMIZIN ZAFERİ

 
 
Belediye Güreş Takımımız Avrupa Şampiyonası elemelerinden zaferle dönüyor.
 
Belediye Spor Güreş Takımımız Avrupa Şampiyonası eleme müsabakaları için gittiği Antalya Kemerden zafer biletiyle dönüyor. 30 Mayıs’ta Bulgaristan da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasına şimdiden 2 güreşçimizle katılmaya hak kazanan Belediye Güreş Takımımız zafere doymuyor.
 

2 TANE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

 
Toplamda 7 güreşçimizle Antalya Kemerde düzenlenen müsabakalarda Belediye Güreş Takımımız, 2 tane Türkiye Şampiyonu çıkartarak adını Bulgaristan da düzenlenecek finale yazdırdı. Belediye Güreş Takımı Antrenörümüz Âdem Uysal yaptığı açıklamada, “ Yıllardır Türkiye Şampiyonluğunda iddialı olan Ferhat Yiğit ( Sarı Fırtına ) geleneği bozmadı ve bu sene gene 6 kilo da final maçında rakibini 18 -4 yenerek finale adını yazdırdı. Diğer bir şampiyonumuz ise 57 kiloda güreşen Mürsel Aslan oldu. Oda rakiplerini nakavt ederek Bulgaristan biletini cebine koydu” dedi.
 

2 GÜREŞÇİMİZ ÖN ELEME OYNAYACAK

 
Yapılan müsabakalarda rakiplerine az farkla yenilerek finale kalamayan güreşçilerimiz ön eleme oynacaklarını ve Milli Takım kampında gösterdikleri performansa göre değerlendirileceğini dile getiren Antrenörümüz Uysal, “ 2 Yiğidimiz müsabakalarda az farkla rakiplerine yenilerek 3. Oldular. 41 kilo kategorisinde Enes Kavlu, 44 kilo kategorisinde Yunus Emre Battal ise Milli Takım Kampına alınarak değerlendirilecekler” dedi.
 

BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN YİĞİTLER

 
Belediye Başkanımız Ali Sülük yaptığı açıklamada, “ Yüzümüzün akıyla gittik ve bileğimizin bükülmeyeceğini, sırtımızın yere gelmeyeceğini tüm Türkiye’ye duyurduk. Antalya Kemerden 2 tane Türkiye Şampiyonu çıkararak dönüyoruz. Avrupa Şampiyonası için çok çalışmalı ve yorulmadan, durmadan ona konsantre olmalıyız. İlçemizde Avrupa Şampiyonu güreşçiler görmek istiyoruz. Biz gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Güvendiğimiz için, sonuna kadar desteklerimizle ve dualarımızla yanlarında olmaya çalışıyoruz. Ayrıca son olarak müsabakalarda ter döken bütün güreşçilerimize de başarılar diliyor, bizler için mücadele eden başta Antrenörümüz Âdem Uysal Hocamızı ve Yiğit Pehlivanlarımızı tebrik ediyorum. Başarılarınız daim olsun Yiğitler” dedi.