BAŞKAN VEKİLİMİZ POLİS HAFTASINI KUTLADI

Belediye Başkan Vekilimiz Hatun Çam, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Belediye Başkan Vekilimiz Hatun Çam, Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlumuz Atıf Boncuk ve Zabıta Amirimiz Aydın Müzde ile İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, Emniyet Müdürü Erol Karasu ve Emniyet Mensuplarının Polis Haftasını kutladı.

ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYOR, GAZİLERİMİZİ MİNNETLE YÂD EDİYORUM

Başkan Vekilimiz Hatun Çam yaptığı açıklamada, “Gece gündüz her zaman ve her yerde huzur ve güvenin sağlanması için görev yapan emniyet mensuplarımızın Polis Haftasını kutluyor, ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle yâd ediyorum” dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜ KARASU “ TEŞEKKÜR ETTİ”

İlçe Emniyet Müdürü Erol Karasu ziyaretten sonra; “ Polis Haftası münasebetiyle ziyaretimize gelen, Başkan Vekili Hatun Hanım’a, Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Atıf Bey’e ve Zabıta Amiri Aydın Bey’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.