DEVECİDEN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İlçe Temsilcisi Alihan Deveci, Başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türkiye Gençlik Vakfı İlçe Temsilcisi Alihan Deveci, İstanbul gezisi için araç tahsisinde bulunan Belediye Başkanımız Ali Sülük’e teşekkür etmek için, Başkanımızı makamında ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret eden Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İlçe Temsilcisi Deveci Başkanımıza hediyelerini takdim etti.

“EN ÖNEMLİSİ BİZLERİN AĞABEYİ”

Başkanımızı makamında ziyaret ettikten sonra açıklama yapan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İlçe Temsilcisi Deveci, “ Başkanımızın destekleriyle güzel bir gezi faaliyetinde bulunduk. İlçemizde varlığını hissettiren, desteklerini esirgemeyen ve en önemlisi bizlerin ağabeyi olan Sayın Başkanımıza, bizlere göstermiş olduğu yakınlıktan ve ilgiden dolayı bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.

GELECEĞİNE IŞIK, HAYALLERİNE UMUT OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Ziyaret sonrasında Başkanımız, “ Gençlerimiz İstanbul gezilerini sıkıntısız bir şekilde tamamlayarak memleketimize dönüş yaptılar. Gençlerimizin eğitimleri, sosyal aktiviteleri ve kültürel faaliyetleri için imkânlarımız elverdiği sürece yanlarında olmaya çalışıyoruz. Gençlerimizin geleceğine ışık, hayallerine umut olmaya çalışıyoruz” dedi.