BAŞKANIMIZDAN KÜTÜPHANEYE TAM DESTEK

 
 
Belediye Başkanımız Ali Sülük Sallilerbaşında yeni kurulacak olan Kütüphaneyi ziyaret etti.
 
Belediye Başkanımız, Kütüphanecilik haftası münasebetiyle Sallilerbaşında kurulacak olan kütüphaneyi ziyaret ederek hazırlattığı kitapları hediye etti. Ziyarette Fotoğraf sanatçısı Ömer Erdoğan’ın yaptığı çalışmaları üzerine hasbihal ederken, Erdoğan Nostalji Sokağına yapılmasını istediklerini Başkan Ali Sülük’e iletti.
 

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR

 
Fotoğraf sanatçısı Ömer Erdoğan kurulum aşamasında olan Yeşil İskilip Kıraathanesi’ni ziyaret ederek kitaplar hediye eden Belediye Başkanımız Ali Sülük Bey’e teşekkür etti. Yaptığı konuşmada, “ Yaptığımız projelerimizde her zaman yanımızda olan, Belediye Başkanı Ali Sülük Bey’e teşekkür ederim. Bugün ziyaretimize gelerek bizleri onurlandırdığı ve Yeşil İskilip Kıraathanesi’ne hediye ettiği kitaplar için ayrıca teşekkür ederim ” dedi.
 

BAŞKANIMIZ KİTAP HEDİYE ETTİ

 
Belediye Başkanımız, Fotoğraf sanatçısı Ömer Erdoğan’ın girişimleri sonucu Sallilerbaşında ki Nostalji Sokağına kurulma aşamasında olan Yeşil İskilip Kıraathanesi’ne hediye etti. Kitap hediyesi sonrasında açıklamada bulunan Başkanımız, “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir” diyerek ilme ve bilgiye önem veren Gazi Paşa’nın hassasiyetiyle yaklaşarak, Sallilerbaşında Nostalji Sokağında kurulacak olan Yeşil İskilip Kıraathanesinin mimarı Ömer Bey’i ziyaret edip güzel bir sohbet ettik. Halkımıza hizmet edecek olan Yeşil İskilip Kıraathanesi’ne hazırladığımız kitaplarımızı hediye ederek, eğitime faydalı olacak her işin içinde olmaya devam edeceğiz. Yeter ki bilinçli ve eğitimli bir nesil yetişsin. Kurulmasından, yaşatılmasına kadar her alanda önüne çıkacak engelleri beraber aşacağız. İlçemiz okuma meraklılarına ve eğitim camiasına bir güzel eser kazandırılacak olmasından dolayı sevinçliyiz. Ömer Bey’e azmi ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
 

KALKINMAMIZDA TURİZM ÇOK ÖNEMLİ

 
Belediye Başkanımız Nostalji sokağında ki ziyaretleri esnasında Antika dükkânına uğrayarak antika eserlerin çeşitliliğini yerinde inceledi. Antikacıda ki antik eserleri inceledikten sonra açıklama yapan Başkanımız, “ İlçemiz turizmi yıllardır hak ettiği değeri ne yazık ki görmedi. Çalışmalarımız sayesinde ilçemiz turizmi canlanacak, turizm canlanmasıyla da halkımız kalkınacak. Kalkınmamız için turizm çok önemli bir faktör” dedi.
 
 
Paylaş