AFAD BAŞKANI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Belediye Başkanımız Ali Sülük’ü makamında ziyaret etti.

2021 Afet Eğitim yılı hakkında Belediye Başkanımız Ali Sülük’e bilgi paylaşımı yapan Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) yetkilileri Uğur Şener ve Eyüp Karadoğan, Afet ve Acil Durum çantasınım tanıtımı yaparak takdim ettiler.

AFETLERE HER AN HAZIR OLMALIYIZ

İskilip’in fay hattında olmasından dolayı afetlere her an hazır olduklarını dile getiren Başkanımız, “ Afetlere karşı halkımızın can güvenliği için her an göreve hazır bir İtfaiye Teşkilatımız var. Allah korusun olası bir büyük Afette her an yardımımıza koşacak olan AFAD Ekibimizle alacağımız tedbirlerimiz ve yapılacaklar konusunda istişare toplantısı yaptık. Afetlere her an hazır olmalı ve olacakmış gibi yaşamımızı sürdürmeliyiz. Afet konusunda bilgilerinden istifade ettiğimiz ve bizleri düşünerek Afet ve Acil Durum çantası hediye eden Uğur Şener Bey’e ve Eyüp Karadoğan Bey’e teşekkür ederim.” dedi.