MEYDAN MAHALLESİNDE ÇIKAN YANGINA ANINDA MÜDAHALE ETTİK

 
Meydan mahallemizde baca tutuşması sonucu bir evde yangın meydana geldi.
 
Meydan Mahallesi Orman Sokakta bulunan Mustafa Yavuz’a ait evde, baca tutuşması sonucu saat 24.00 sularında yangın meydana geldi. Gelen ihbar üzerine çıkış yapan Belediyemiz İtfaiye Amirliği Ekipleri yangına anında müdahale ederek yangının büyümesini önledi. Yapılan müdahalelere rağmen evin sadece çatı katında maddi hasar oluşurken can kaybının olmaması yüreklere su serpti.
 

İTFAİYEMİZ ZAMANINDA MÜDAHALE ETTİ

 
Belediyemiz İtfaiye Amirliği Ekipleri yangın anonsunu duyar duymaz çıkış yaparak yangına anında müdahale edilmesini sağladı. İskilip Halkı da yangına anında müdahale eden İtfaiye Ekiplerine teşekkür etti. Mahalleli tarafından yapılan açıklamalarda; “ Yangının çevreye sıçramaması ve daha kısa sürede kontrol altına alınması için büyük çaba sarf eden, canını tehlikeye atan İtfaiye ekiplerine teşekkür ediyoruz. Canımız önce Allah’a sonra siz İtfaiyecilere emanet. Onlar zamanında müdahale etmeseydi, belki de bütün mahalle yanıp kül olacaktı. Allah devlete, millete ve Belediyemize zeval vermesin” dediler.
 

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM

 
Belediye Başkanımız Ali Sülük yaptığı açıklamada; “Meydan Mahallemizde baca tutuşması sonucu hemşerimiz Mustafa Yavuz evinde çıkan yangın için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Anında müdahale eden İtfaiye Ekiplerimizin yoğun uğraşları sonucu maddi hasar ile yangını söndürdük. Yangına müdahale esnasında yangın dumanından etkilenen mesai arkadaşımıza ve evi yanan Mustafa Yavuz’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.
 
Paylaş