KÖMÜR DAĞITIMINA BAŞLADIK

Belediyemiz Sosyal Yardım Projesi kapsamında yardıma muhtaç 1000 aileye yapılacak olan, kömür dağıtımına başladı.

İhtiyaç sahibi ailelerimizin evlerine teslim edilmesi işlemini bizzat, Belediyemiz ekip ve araçları ile üstlenmiş olup şu ana kadar İskilip’te bulunan 14 mahallemize 100 ton kömür dağıtımı gerçekleştirdik. Belediye Hilal Masa Birimimiz tarafından tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimize, 25 kilogramlık torbalar halinde ve her aileye toplam yarım ton olmak üzere, 5 araç, 10 personelimiz ile kömürümüzün dağıtımı gerçekleştiriyoruz.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Ali Sülük;“İlçemizde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelerin dertlerine, bir nebze de olsun ortak olmak amacı ile yapmış olduğumuz kömür yardımı dağıtımını bugün başlatmış bulunuyoruz. Dağıtımını yapmaya başladığımız kömürler Belediyemize ait depolara nakil ediyor, oradan yine Belediye ekip ve araçlarımız ile yardıma muhtaç ailelerimizin bizzat evlerine teslim ediyoruz. İskilip Belediyesi olarak Sosyal Belediyecilik anlayışımızla, ihtiyaç sahibi ailelerimize katkıda bulunmak, onları içinde bulundukları konumdan biraz olsun kurtarmak, huzurlu ve mutlu olmalarını sağlamak için imkânlarımız dâhilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En fazla önem verdiğimiz konulardan birisi de; İlçemizde bulunan ve sosyal yardıma muhtaç olan vatandaşlarımıza Belediye olarak yardım elini uzatmaktır. Onların soğukta yakacakları kömürlerle ısınmaları, en az onlar kadar bizlerin de içini ısıtacak ve mutlu olacağız” dedi.