ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞINA ANINDA MÜDAHALE EDİYORUZ

İlçemizde öğle sonu başlayan yoğun kar ve tipi yağışı için harekete geçerek, ekiplerimiz sahada çalışmalara başladı.

Öğle saatlerinde etkisini gösteren ve bazı yerlerde tipinin etkisiyle kar yığınları oluşan bölgelere, Belediyemiz Karla Mücadele Timi anında müdahale etti. Başkanımız Ali Sülük’ün talimatıyla, meteorolojiden gelen bilgi üzerine oluşturulan Karla Mücadele Timi; etkili olan kar yağışında oluşabilecek kazalara mahal vermemek, gece don riskine karşı buzlanma olayının önüne geçmek ve yolları açmak için seferber oldu.

Başkanımız, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Meteorolojiden gelen bilgi üzerine kar hazırlığımızı yaparak tüm tedbirlerimizi almıştık. Akşam saatlerinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle ilçemizde yaşanabilecek her türlü olumsuzluklara karşı, ekiplerimizi seferber ettik. Halkımızın önce can güvenliğini düşünerek çalışmalara başladık. Çalışmalarımız kar yağışına bağlı olarak aralıksız sürecek. “Önce ilçem ve milletim” diyerek hizmet aşkıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.