ASFALT ÜRETİM TESİSİMİZİN TEMELİ ATTIK

Belediyemizin projelerinden olan Asfalt Üretim Tesisinin temeli attık.
Belediye Başkanımız Ali Sülük talimatıyla başlanılan projenin temel atma töreni, bugün Ulaş Beton Tesisinde düzenlediğimiz bir törenle gerçekleştirdik.

“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM”

Temel atma töreninde açıklamada bulunan Başkanımız; “Asfalt tesisini ilçemize kazandırdık. Burada emeği geçen Çankırı Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Esen’e, tesisin kazandırılmasında büyük destekleri olan Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Hidayet Vahapoğlu ve Sayın Sadir Durmaz beye çok teşekkür ederim” dedi.

KÖYLERİMİZE BİLE HİZMET GÖTÜREBİLME İMKÂNIMIZ OLACAK

Başkanımız yaptığı açıklamada; “ İskilip için çok önemli bir yatırım oldu. Burası hem ilçenin ihtiyacını karşılayacak, hem de belediyeye gelir getirecek bir tesis olacağı gibi istihdama da katkısı olacak. İleriki süreçte köylerimize de asfalt hizmeti götürebilme imkânımız olacak. Kurulum tamamlandıktan sonra Asfalt tesisimizin geniş katılımlı açılışını yapmayı hedefliyoruz. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.