HAVALARIN ISINMASIYLA ÇALIŞMALARIMIZ HIZLANDI

Belediyemiz havaların ısınmasını fırsat bilerek kaldırım ve parke kilit taşı döşeme çalışmalarına başladı.

İskilip’te havaların ısınmasıyla birlikte, Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin çalışmaları hız kazandı. Havaların soğumasıyla yarım kalan çalışmalar kaldığı yerden devam ederken, farklı noktalarda kaldırım ve parke kilit taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

“ÇAMURA KİMSEYİ TERKEDEMEYİZ”

Başkanımız Ali Sülük; “İlçe vatandaşlarından kimseyi çamura terk edemeyeceklerini” dile getirdi ve ; “ Kısa sürede yarım kalan çalışmalarımızı tamamlayıp projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Havanın ısınmasını fırsata çevirerek çalışmalarımıza azami şekilde hız kazandırdık. Ekiplerimizle birlikte sizlerin refahı için durmaksızın çalışıyoruz. Kimseyi çamura terk edemeyeceğimiz gibi bu ilçede ki vatandaşlarımızın kaderi de çamura mahkûm olmayacak. Önce İlçem ve milletim diyerek ilk günkü gayretle çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde ifade etti.