“KAR HAZIRLIKLARI TAMAM”

Belediyemiz beklenen kar yağışı ihtimaline karşılık “Karla Müdahale Timi” ekibini oluşturdu.
Meteorolojiden gelen bilgi doğrultusunda Belediye Başkanımız Ali Sülük’ün talimatıyla oluşturulan; “Karla Müdahale Timi” beklenen kar yağışı sonucu ilçede oluşabilecek olumsuzluklara mahal verilmemesi için, kış hazırlıklarını sıkı tutuyor.
Belediye Başkanımız Ali Sülük yaptığı açıklamada; “Meteorolojiden gelen bilgi doğrultusunda ilçemizde oluşabilecek olumsuzluklara yer vermemek için araç filomuzdan 4 Kepçe, 2 Kamyon, 3 Traktör, 1 Greyder, 1 Pick-up ve 20 personel ile karla mücadele timini kurduk. Karı yağmasını özledik ve yolunu gözlüyoruz, ilçemizde tedbirlerimizi de sıkı tutuyoruz. Sizler için varız, hizmet için buradayız” dedi.