BAŞKAN “İSTİKLAL MARŞI” TÖRENİNE KATILDI

Belediye Başkanımız Ali Sülük 81 İlde eş zamanlı olarak düzenlenen İstiklal Marşı okuma törenine katıldı.

İlçemizde Azmimilli İlköğretim Okulunda düzenlenen törene, Başkan Ali Sülük ve Birim Amirleri katıldı. Saat 10.00 itibarıyla Azmimilli İlköğretim Okulunun bahçesinde bayrak töreni düzenlenerek, İstiklal Marşımız okundu. İstiklal Marşı okuduktan sonra okul idarecileriyle bir araya gelen Başkanımız Ali Sülük, okul idarecilerinin talepleri üzerine, idarecilerle sohbet etti.

Başkanımız program sonrası yaptığı açıklamada; “ Pandemi nedeniyle uzun zamandır okullarımızda Milli Marşımız olan İstiklal Marşını okumaya hasret kalmıştık. Tüm ülkede eş zamanlı olarak düzenlenen İstiklal Marşı ve Bayrak Törenine katılım sağladık. Allah tez zamanda eski günlerde olduğu gibi, okullarımızın önünde coşkulu bir şekilde İstiklal Marşımızı okumayı nasip eder. Ne Mutlu Türküm diyene” dedi.