TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Uzun bir aradan sonra İskilip Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
Koronavirüs önlemleri kapsamında 3 aydır yapılamayan Meclis toplantısı bugün Belediye Başkanımız Ali Sülük başkanlığında düzenlendi. Yapılan toplantıda Encümen üyeleri, İmar, plan bütçe ve Denetim komisyonu üyelerinin yeniden teşekkülü oy birliği ile sağlandı. İskilip Belediyesi Meclis Toplantı salonununda yapılan toplantıda alınan tüm kararlar oy birliği ile onandı. Konu ile ilgili Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada “Uzun bir aradan sonra Kontrollü Sosyal Hayat kurallarına uyarak, Olağan Meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Alınan kararların hayırlara vesile olmasını diler, katılımlarından dolayı Meclis üyelerimize teşekkür ederim.” Dedi.