BELEDİYE MEZBAHASI AÇILDI

İskilip Belediyesi Mezbahası açıldı. Uzun yollardır ruhsatsız köyü koşullarda hizmet veren ve 1 yıldır da kapalı bulunan İskilip Belediyesi Mezbahası bugün dualarla açıldı. Son teknoloji ile modernize edilen Mezbaha, Obruk vadisinin en büyük Mezbahası oldu. Belediye Başkanımız Ali Sülük, konu İle ilgili sosyal medyada yaptığı açıklamada; “Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak gerekir. Bizde gecemizi gündüzümüze katarak güzel ilçemizi geliştirmek ve güzelleştirmek için çaba gösteriyoruz. Obruk Vadisinin en modern ve kullanışlı Belediye Mezbahası İskilip’imize hayırlı uğurlu olsun. Mezbaha modernizasyonlaştırma tadilat ve ruhsatlandırma sürecindeki çalışmalarından dolayı mesai arkadaşlarımızı tebrik ederim. Ayrıca mezbaha açılış törenine katılımlarından dolayı, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sayın Ali Alıcı’ya, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Sayın Mustafa Lek’e, Belediye Meclis Üyelerimize, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın değerli temsilcilerine, Daire amirlerine ve kıymetli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunarım.” Dedi.