Belediyemizden Maske Dağıtımı

İskilip Belediyesi, Belediye Başkanımız Ali Sülük’ün talimatları doğrultusunda maske dağıtımına başladı. Vatandaşlardan T.C kimlik numarası alınarak Fert başı dağıtılan maskeler, İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezinde belediye iş birliği ile üretildi. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Belediye Başkanımız; “Halkımızın dikkatine!

Değerli hemşerilerimiz; Belediyemiz ve Halk Eğitim Merkezimiz ortaklığı ile üretilen maskeler, halkımıza T.C kimlik numarası alınarak, fert başı 1 maske olmak üzere dağıtımına başlanmıştır. Maske ihtiyacı olan vatandaşlarımızın Belediyemiz Zabıta Müdürlüğüne gelerek, maskelerini temin edebileceklerdir. Maske üretimindeki emek ve çalışmalarından dolayı İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezi Müdürü, Sayın Ahmet Faruk İmal ve değerli çalışma arkadaşlarına teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.” Dedi.