BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN KORONAVİRÜS AÇIKLAMASI

Belediye Başkanımız Ali Sülük, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,”Saygıdeğer hemşerilerim;
Koronavirüs salgınının yayılmasına karşı ülkemizde bazı önlemler alınmıştır.Bu kapsamda alınan kararları uygulamakla yükümlü olan devlet görevlilerimize yardımcı olmak, millet olarak her ferdin asli görevidir. Ülke olarak, koronavirüs salgınını en az zararla atlatmak amacımızdır. Bu süreçte koronavirüs riskine karşı,gerekmediği müddetçe evden çıkmamak, sosyal ilişkileri kısıtlamak, hijyen kurallarına riayet etmek ve devletimizin aldığı kararları uygulamak salgını önlemekte büyük katkı sağlayacaktır. Güçlü bir devletin temeli sağlıklı bireylerden oluşmaktadır. Bu nedenle açıklanan karar ve kurallara uyalım. Tüm hemşerilerimize selam ve muhabbetlerimi sunar, sağlık ve sıhhatler dilerim.” Dedi.