BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN ANKARA ÇIKARMASI

Belediye Başkanımız Ali Sülük, Ankara’da bir takım ziyaretlerde bulundu. Belediye Başkanımız Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay 16. Ceza Dairesi’ni ziyaret etti. Anayasa Mahkemesi ziyaretleri sırasında Anayasa Mahkemesi Başkan vekillerini ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında, İskilipli olan Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Hasan Tahsin Gökcan ve Recep Kömürcü ile istişarelerde bulundu. Başkan Ali Sülük Anayasa Mahkemesi ziyareti sonrasında, Yargıtay Ceza Dairesi’ne geçerek, bir diğer hemşerimiz Cumhuriyet Savcısı, Yargıtay 16. Ceza Dairesi Üyesi Hakan Yüksel’i ziyaret etti. Ziyaretleri ile ilgili açıklama da bulunan Başkan Ali Sülük, ziyaretler esnasında gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.