BAŞKANDAN BAYRAM KUTLAMASI

         KIYMETLİ HEMŞERİLERİM;

   İdrak edeceğimiz kurban bayramınızı en kalbi duygularımla kutlar, ilçemiz, ülkemiz ve Türk-İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim.

  Saygıdeğer vatandaşlarımız, bayramlar mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu önemli günlerdir. Bayramın ruhaniyetine uygun olarak dargınlıklara bir kenara bırakarak birbirimizi kucaklayalım. Örf ve adetlerimizi yaşayarak, nesillere aktaralım.

  Kıymetli hemşerilerim, sizlerin destek ve oyları ile Belediye Başkanlığı görevine seçildik. Göreve geldiğimiz ilk 4 aylık süreçte ilçemizi ve siz değerli halkımızı yüce Allahın birer emaneti olarak gördük. Halka hizmetin hakka hizmet olduğunu her zaman aklımızda tutarak adil olmaya özen gösterdik. Güzel ilçemiz için mesai arkadaşlarım ile birlikte gecemizi gündüzümüze katarak büyük bir çaba ile sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. İcraatlarımızı vatandaşlarımızın takdir etmesi en büyük mutluluk kaynağımızdır.

 Değerli vatandaşlarımız, seçimden önce vaatlerimiz arasında olan Dolma, Turşu ve Çilek Festivali Karakucak Güreşlerinin ilkini 13 – 14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Güzel ilçemizin ülke genelinde isminin ağırlığına bağlı olarak gelenekselleşecek olan, özellikle gurbette yaşayan İskilipli hemşerilerimizin katılımlarını önemsediğimiz, ilçemizin kültürel değerlerinin Türkiye çapında tanıtımına katkı sağlayacak bu yıl itibari ile başlayarak ileri ki yıllarda bir panayır halini alacak olan her yıl düzenleyeceğimiz büyük bir organizasyon olacaktır. Katılım ve katkılarınızı ilçemiz adına önemsiyor ve bekliyoruz. Şimdiden hepinize güzel ve beğendiğiniz bir festival diliyoruz.

  Çok kıymetli hemşerilerim, bu duygu ve düşüncelerle erişeceğimiz Kurban Bayramınızı tekraren kutlar, aileniz ve sevdiklerinizle mutlu ve sağlıklı Bayramlar dilerim.

Paylaş