ŞAMPİYON GÜREŞÇİYE MUHTEŞEM KARŞILAMA

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde teşvik 1. Boyda final müsabakasında Muğlalı rakibi Osman Nuri Çıldan’ı mağlup ederek şampiyon olan Ferhat Yiğit, İskilip belediyesi tarafından organize edilen araç konvoyu ile karşılandı.

GÜREŞÇİLERE HALKTAN YOĞUN İLGİ

Şampiyon olan güreşçileri halk yoğun ilgi ile karşıladı. Araç üzerinde halkı selamlayarak şehir turu atan sporcuları vatandaşlar alkışlar ile karşıladı.

BAŞKAN ALİ SÜLÜK GÜREŞÇİLERİ KUTLADI

Belediye Başkanı Ali Sülük, güreş takımını Belediye girişinde karşılayarak Meclis Toplantı Salonunda kabul etti. Başkan Ali Sülük yaptığı konuşmada; “ İskilip olarak tarihimizde ilk kez Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde altın madalya kazandık. Bu gururu bizlere yaşattığınız için hepinize teşekkür ederim. Spora ve güreşe olan desteğimiz artarak sürmeye devam edecek ve ilçemizden sürekli şampiyon sporcularımız çıkacaktır buna inancım tam.” Dedi.

GÜREŞÇİLERE PASTA VE LİMONATA İKRAMI YAPILDI

Belediye Meclis Toplantı Salonunda güreşçi ve misafirlere pasta ve limonata ikramı yapıldı. Başkan Ali Sülük konvoya katılım sağlayıp şampiyon takımı karşılayanlara teşekkür etti.