AŞEVİ DUALARLA AÇILDI

İskilip Belediyesi tarafından hizmete açılan İskilip Aşevi kesilen kurban ve dualarla açıldı.

Kaymakam Bayezıt Bestami Alkan, Başkan Ali Sülük, M.H.P İl Başkanı Arslan Kaynar M.H.P İlçe Başkanı Ali Alıcı, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek ve İlçe Müftüsünün hazır bulunduğu açılışta yoğun ilgi oluştu. S.T.K temsilcileri, Muhtarlar, Daire amirleri ve vatandaşların hazır bulunduğu açılışta aşevi yerleşkesi Başkan Ali Sülük tarafından katılan heyete gezdirildi.

Başkan Ali Sülük konuşmasında; “ Aşevi Ramazan boyunca günlük 1000 kişilik olmak üzere, 4 bin porsiyon yemek dağıtımı gerçekleştirdi. Ramazan sonunda da hergün 150 kişinin AŞ ihtiyacını karşılamakta ve belediyemiz tarafından 100 kişinin de evine aş götürülmektedir.” Dedi.

Açılışta misafirlere aşevinde pişen yemeklerden ikram edildi.