İSKİLİPLİLER DERNEĞİ AÇILIŞI YAPILDI

Başkanımız Ali Sülük yaptığı açıklamada; “Ankara İskilipliler Derneğimizin açılışını gerçekleştirdik. Ankara’da hemşerilerimizin birbirleri ile bağlarını kurmak, Yardımlaşma ve Dayanışmasını artırmak için kurulan, aynı zamanda İskilip’imizle Ankara arasında köprü vazifesini üstlenecek olan derneğimiz, güzel  İlçemizin Tarihi ve Doğal güzelliklerini Ankara’da tanıtımı açısından bir üst olacaktır. “Bu mihvalde  bende dernek üyeliğimi gerçekleştirdim. Tüm hemşerilerimizi Derneğimize üye olmaya davet ediyorum. Derneğimizin kuruluş aşamasından açılış aşamasına kadar, zor şartlar altında canla başla çalışarak bugün açılışını sağlayan başta Dernek Başkanımız Sn.Sadık Felek olmak üzere, Yönetim Kurulu Üyelerini ve katılım sağlayan hemşerilerimizi tebrik ederim”dedi.