TEMANNA PARKIMIZIN TANITIM AÇILIŞI YAPILDI

İlçemizde eksikliği hissedilen, Ailelerin birlikte vakit geçirebilecekleri mekan eksikliğini giderecek olan; Resmi açılışı Haziran ayı içerisinde yapılacak Temenna parkının tanıtım açılışı yapıldı.

Mülkiyeti Belediyemize olan park, 2018 yılında İskilipgücü Spor Kulübü tarafından kiralanmış ve Temanna parkında ki çalışmalar son aşamaya gelmiştir. Toplantı vs gibi organizasyonlara ev sahipliği yapacak olan park, Ailelerin yaz-kış güzel vakit geçirebilecekleri bir mekân haline geldi. Başkanımız Ali SÜLÜK “Tanıtım esnasında buraya gelerek takımlarına destek veren sporcu kardeşlerimizle hoşça vakit geçirdik, Biz çocuklarımızı çok seviyoruz, Onlar da bizi seviyor. Gayemiz 7’den 70’e herkesin başkanı olmaktır” dedi.

İskilip Kaymakamı Beyazıt Bestami ALKAN ve Belediye Başkanımız Ali SÜLÜK öncülüğünde, Temanna Parkı’nda ailelerin katıldığı bir organizasyon düzenlendi. Katılımın hayli yoğun olduğu görülen organizasyonda Kulüp Başkanı Nihat Armutçu tarafından misafirlere, parkın tanıtımı ve faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Yıllardır madde bağımlılarına ev sahipliği yapan Temenna parkı, artık İskilip halkına hizmet verecek.