TÜM BASIN ÇALIŞANLARIMIZIN “21 EKİM GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Belediye Başkanımız Recep Çatma 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak basın çalışanlarının Gazeteciler Gününü kutladı.

Belediye Başkanımız Recep Çatma mesajında;

Gazetecilik, özellikle fedakarlık isteyen ve mesai kavramı gözetmeksizin zor şartlar altında yapılan önemli bir meslektir. Kamuoyunu aydınlatan, bilgilendiren ve her ortamda, her koşulda sorumluluk duygusu ile hareket ederek toplumun haber alma ihtiyacını karşılayan, önemli bir kamu görevini yerine getiren basın mensuplarımız her türlü övgüyü hak etmektedir.

Ülkemizin ve İskilip’imizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayan, halkımızın haber alma özgürlüğünün kesintiye uğramaması adına fedakarlıkla çalışan basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlu olsun” dedi.