BELEDİYE BAŞKANIMIZ ÇATMA; “HER ZAMAN EĞİTİM CAMİAMIZIN YANINDAYIZ”

DERS ZİLİ ÇALDI

İlk ders zilinin çaldığı 17 Eylül 2018 Tarihinde öğretmen ve öğrenciler 2018-2019 eğitim öğretim yılına okullar tarafından düzenlenen çeşitli tören ve etkinliklerle başladı.

İlk tören İskilip Akşemseddin Anadolu Lisesinde düzenlendi. Belediye Başkanımız Recep Çatma burada öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik yaptığı konuşmada her zaman eğitim camiasının yanında olduklarını ve başarı oranının artması için Belediye olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada  üzerlerine düşenleri yapmaya devam edeceklerini ifade ederek, öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi. Başkan Çatma öğrencilere ayrıca tavsiyelerde bulunarak cep telefonu ve interneti gerektiği kadar kullanmalarını, zamanlarını ders çalışmaya daha çok ayırmalarını nasihat etti.

Belediye Başkanımız Recep Çatma daha sonra Azmimilli İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen “İlköğretim Haftası Kutlama” programına katıldı. Başkan Çatma burada düzenlenen başarılı program sonrası öğrencilere aşure dağıtarak başarılar diledi. Başkan, programın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek 2018-2019 eğitim, öğretim yılının öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.