BELEDİYEMİZDEN AĞAÇ DİKME SEFERBERLİĞİ

4 Bin Ağaç Dikimi Gerçekleştiriyoruz

Belediyemiz 22 Mart 21018 Perşembe günü saat 14.00’te ağaç dikme kampanyası başlatıyor.

Bu çerçevede; 22 Mart Perşembe günü saat 14.00’te Çevre Yolu Kavşağı ile Tokatlı Cami arasında aydınlatması yapılan orta refüjde törenle ağaç dikme etkinliği tertip edildi. Çalışma, orta refüjün tamamında Orman Müdürlüğü ile Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri gözetiminde yapılacak. Orta refüjle birlikte Meydan Düzenleme çalışmasının yapıldığı alan, Şehitlik Anıtı, Cami bahçeleri ve ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde ilk etapta değişik ağaç türlerinden oluşan 4 bin fidan toprakla buluşturulacak.

Belediye Başkanı Recep Çatma yayınladığı mesajda “22 Mart 2018 günü saat 14.00’te Çevre Yolu Kavşağı ve Tokatlı Cami arasında törenle startı verilecek etkinliğimize tüm hemşerilerimi davet ediyorum” dedi.