BÜYÜK ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL TÖRENLERLE ANILDI

Vefatının 78. Yıl dönümünde Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk törenlerle anıldı.

Anma programı kapsamında ilk tören Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı önünde gerçekleşti. Saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kaymakam Gökhan Karaçay, Belediye Başkan Vekili Murat Önder, Garnizon Komutanı Albay Çetin Öcal Atatürk Anıtına çelenk sundular.

İskilip Öğretmenevi Toplantı Salonunda İskilip Anadolu Lisesi ve İskilip Sultan Hatun Mesleki e Teknik Anadolu Meslek Lisesinin hazırladığı etkinliklerle devam eden anma programında Atatürk’ün hayatı şiirler, marşlar ve kahramanlık türküleri ile anlatıldı. Program izleyenlerden yoğun ilgi gördü. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı çerçevesinde resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödülleri protokol mensupları tarafından verildi. Dolu, dolu geçen anma programı okulların hazırladığı etkinliklerle devam ediyor.