İSKİLİP’TE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yılı kutlamaları 28 Ekim 2016 günü çelenk sunma töreninden sonra 29 Ekim 2016 günü Kaymakamlık Makamında tebriklerin kabulünün ardından Şehir Stadyumunda okullarımızın hazırladığı gösteriler ve resmigeçit töreni ile devam etti.

Stadyumdaki törenlere Kaymakam Efecan Şahin, Belediye Başkanı Recep Çatma, Garnizon Komutanı Albay Çetin Öcal, şehitlerimizin aileleri, kurum müdürleri, öğrenciler, öğretmenler, öğrenci velileri ve çok sayıda İskilipli katıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kaymakam Efecan Şahin günün anlam ve önemine dair konuşmasını yaptı. Kaymakam Efecan Şahin, Belediye Başkanı Recep Çatma, Garnizon Komutanı Çetin Öcal okulların ve İskilip halkının bayramını kutladılar.

Bayram dolayısıyla okullarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllerini protokol mensuplarının elinden aldılar. Stadyumdaki bayram kutlamaları okulların resmi geçit töreni ile son buldu.