SALİM USLU İSKİLİP’E MÜJDELERLE GELDİ

TBMM İdare Amiri, Çorum Milletvekilimiz Salim Uslu önceki gün beraberinde Ak Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Mahmut Öztemiz, Adem Candan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Akbaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım’la İskilip’e geldi.

Salim Uslu ve beraberindekilere İskilip’te Kaymakam Eyüp Kaykaç, Belediye Başkanı Recep Çatma, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri eşlik ettiler.

USLU, ŞEHİDİMİZ KADİR KARAMAN’I MEZARI BAŞINDA ZİYARET ETTİ

TBMM İdare Amiri, Çorum Milletvekilimiz Salim Uslu ve beraberindekiler 9 Ağustos 2016 tarihinde Diyarbakır, Kulp kırsalındaki operasyonlarda şahadete eren Kadir Karaman’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Kadir Karaman’ın mezarı başında dualar okundu.

İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İskilip Ak Parti Teşkilat Binasında yapılan ilçe danışma meclisinde TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekilimiz Salim Uslu İskilip’te İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Gençlik Merkezi, KYK Öğrenci Yurdu için acil çalışma başlatacaklarının müjdesini verdi.

Salim Uslu İskilip’te önemli gelişmelerin olduğunu, altyapının sıkıntılı olmasına rağmen Belediye Başkanı Recep Çatma’nın kararlılıkla bu süreci yürüttüğünü ve altı adet altyapıdan sonra asfalt çalışmasına geçildiğini, İskilip’e hizmetlerinin bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini beyan etti.

BAŞKAN ÇATMA; “MİLLETVEKİLİMİZİN DESTEĞİNİ HER ZAMAN YANIMIZDA HİSSETTİK”

Belediye Başkanımız Recep Çatma yaptığı konuşmada “Göreve geldiğimiz andan itibaren hizmet ve yatırımlarda Milletvekilimiz Sayın Salim Uslu’nun her zaman katkı destek ve ilgilerini gördük. Kendileri İskilip’in Milletvekili gibi her konuda yanımızda olmuşlardır. Sizlerin huzurunda şahsım ve İskilip halkı adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

USLU ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU, İSKİLİPLİLERLE SOHBET ETTİ

Milletvekilimiz Salim Uslu İlçe Danışma Meclisi toplantısı sonrasında esnaf ziyaretinde bulunarak hayırlı işler diledi. İskiliplilerin yoğun ilgisi ile karşılanan Uslu Belediye Parkında halkımızla uzun süre sohbet edip talep ve dilekleri dinledi.

MESLEK YÜKSEK OKULU YENİ BİNA İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Milletvekilimiz Salim Uslu ve beraberindekiler yapımı devam eden Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksek Okulu yeni bina inşaatına giderek incelemelerde bulundu. İnşaatın yapım süreci hakkında Belediye Başkanımız Recep Çatma’dan bilgi aldı. Akşam saatlerinde İskilip’ten ayrılan Salim Uslu bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da İskilip’e hizmetlerinin devam edeceğini beyan etti.