NİSAN 2014-NİSAN 2016 YILI FAALİYET RAPORU YAYINLANDI

İskilip Belediyesinin Nisan 2014-Nisan 2016 yıllarını kapsayan iki yıllık faaliyet raporu kitaplaştırılarak yayınlandı. Bilgilendirme ve hafıza tazeleme amaçlı 40 sayfa olarak hazırlanan Faaliyet Raporunun İskilip halkına dağıtımını da başlandı.

İçeriğinde altyapıdan diğer fiziki yapılanmalar ile iki yıllık sosyal ve kültürel faaliyetlerin kitap formatında yer aldığı Faaliyet Raporumuz esnafımız başta olmak üzere tüm hemşerilerimize ulaştırılmaya çalışılıyor.

İskilip içinden ve dışından kitabın kendilerine ulaşmasını isteyen hemşerilerimiz Faaliyet Raporunu Belediyemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden edinebiliyorlar. Diğer yandan İskilip dışından kitabın kendilerine iletilmesini isteyen hemşerilerimiz Belediyemizin (0364) 511 60 62 numaralı telefonu aracılığıyla iletişime geçtiklerinde kendilerine ulaştırılacaktır.