İFTAR ÇADIRIMIZIN HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Belediyemizin her yıl geleneksel olarak devam ettirdiği İftar Çadırı bu Ramazan ayında da PTT binası önündeki alana kuruluyor. Titizlikle yürütülen çalışma ile hemşerilerimizin oruçlarını gönül huzurunda açabilmeleri için tüm hazırlıklar tamamlandı. Çadırın kurulumuna başlandı. İftar çadırımızda Ramazanın ilk günü olan 6 Haziran 2016 Pazartesi günü ile birlikte Ramazan ayı boyunca hemşerilerimize sıcak yemek ikram edilmeye başlanıyor.

İftar çadırımıza maddi destekte bulunarak hayır yapmak isteyen hayırseverlerin Belediyemizin 511 60 62 numaralı telefonu aracılığı bilgi alabilecekleri gibi Belediyemize şahsen başvurmaları da yeterli olacaktır.

Mübarek Ramazanı Şerifinizi tebrik eder, hayırlı, sağlıklı, bereketli Ramazanlar temennisi ile ibadet ve dualarımızın kabulünü Cenabı Hak’tan niyaz ederiz.