RAMAZAN ÖNCESİ CAMİLERİN TALEPLERİ KARŞILANIYOR

Mübarek Ramazan ayı öncesi hanım ve erkek cemaatin rahatlıkla teravih namazı ve diğer ibadetlerini yerine getirebilmeleri için gereken düzenlemeler İskilip Belediyesi tarafından yapılıyor.

İskilip’te gerek teravih namazındaki yoğunluk, gerekse gündüz Kuranı Kerim okuma ibadetlerinin gönül huzuru ile yerine getirilebilmesi için gelen talepler Belediye Başkanı Recep Çatma tarafından değerlendirilerek istenen çalışma başlatılıyor.

Hanımlara namaz kılma ve Kuran okuma ibadetlerini yerine getirebilecekleri özel alanlar oluşturulurken, çevre düzenlemeleri gibi ibadethanelerimizin ihtiyacı olan uygulamalar cami cemaatinin ve din görevlilerinin istekleri doğrultusunda yapılıyor. Yapılan tüm çalışmalar, öncesinde ve sonrasında Başkan Çatma tarafından denetleniyor.

Belediye Başkanı Recep Çatma her zaman cami, Kur’an Kursları ve manevi mekanlara Belediye olarak üzerlerine düşen katkıyı sunduklarını, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada desteklerinin devam edeceğini beyan etti.