TAŞKIN KORUMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANIYOR

Yılların Biriken Sorunları Çözülüyor

İskilip Meydan çayı, İskilip Çayı, Gül deresi, Kazanlı mevkiinde Atıksu Arıtma Tesisi bitişiğindeki dere yatağı ile şehir çıkışında ve kırsal alanlarda bulunan çay ve dere yataklarında rıhtım çalışmaları için geri sayım başladı.

DSİ 54. Şube Müdürü Murat Şerbetçi, DSİ 54. Şube Müdürlüğü Etüd Planlama Başmühendisi Ümit Tonbul ve İnşaat teknikeri Mustafa Kaleycik Belediye Başkanımız Recep Çatma’nın davetiyle İskilip’e gelerek Taşkın Koruma çalışmaları yapılması planlanan alanlarda incelemelerde bulundular. Kayacık Mevkiinden Bayat yol ayrımına kadar olan bölgede devam eden çalışmalarda gelinen aşamalar da ayrıca değerlendirildi.

Belediye Başkanı Recep Çatma rıhtım çalışmalarında programlarının net olduğunu, siyasi ve bürokratik girişimlerinin devam etiğini, çalışmaların hızlandırılması için çaba sarf ettiklerini belirterek, daveti üzerine İskilip’e gelerek tespit planlama, ön inceleme çalışması yapan DSİ 54. Şube Müdürü Murat Şerbetçi, Başmühendis Ümit Tonbul ve İnşaat teknikeri Mustafa Kaleycik’e destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.