ÇAKMAK DEDE KUR’AN KURSUNUN TEMELİ DUALARLA ATILDI

Çakmakdede (Şeyh Musluhiddin Attar El İskilibi) adına Hacıpiri Mahallesi, Namlı Sokak’ta 6 katlı olarak inşa edilecek Çakmakdede Yatılı Hafızlık Kur’an Kursunun Temel Atma Töreni 8 Nisan Cuma günü Cuma namazından sonra dualarla gerçekleştirildi.

Temel Atma Törenine Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri, İl Protokolü, Ak Parti İl Yönetimi, İlçe protokol mensupları, din görevlileri, davetliler ve çok sayıda İskilipli katıldı.

Selamlama konuşması yapan Kaymakam Şuayib Gürsoy ve Belediye Başkanı Recep Çatma inşaatın tamamlanmasına kadar olan süreçte desteklerinin devam edeceğini beyan ettiler. Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri de Kur’an Kurslarının yapımında yerel yönetimlerin desteğinin önemine işaret ederek Belediye Başkanı Recep Çatma ve Kaymakam Şuayib Gürsoy’a teşekkür ettiler.

Protokol konuşmaları yapıldıktan sonra inşaat alanına geçilerek dualarla Temel Atma Töreni gerçekleştirildi.