KORUMA KURULU YETKİLİLERİ İSKİLİP’TEYDİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara II. Nolu Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu ve Bakanlık Koruma Uygulama ve Denetim Büroları (Kudeb) yetkilileri İskilip’te inceleme, denetlemelerde bulundu.

22 Kasım 2015 Pazar günü İskilip’e gelen Bakanlık yetkilileri, Başkanlık makamında Kaymakam Şuayib Gürsoy ve Belediye Başkanı Recep Çatma ile görüş alışverişinden sonra restorasyonu devam eden Kadıasker Camiinde, ikinci etap restorasyon uygulamalarının yapılacağı Semerciler Arastasında, Redif Kışlasında, tarihi çeşmelerimizde, İskilip Ulucamiinde incelemelerde bulundular.

Belediye Başkanı Recep Çatma İskilip’te devam etmekte olan altyapı çalışmaları ile birlikte üstyapıda yapılacak olan turizme yönelik uygulamaların her açıdan değerlendirilmesinde önemli olan çalışma ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Bakanlık yetkililerine ve emeği geçenlere teşekkür etti.