BAŞKAN ÇATMA; “MESLEK YÜKSEK OKULUMUZA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”

İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy ve İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, beraberindeki heyet ile birlikte Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

İskilip Kaymakamlığı ve İskilip Belediyesi’nin katkılarıyla kampüsün genişletilmesi ve yeni binaların yapılması konularının ele alındığı görüşmede Rektör Prof. Dr. Alkan, MYO’ların ilçelerin pek çok alanda gelişimine katkı sağladığına inandıklarını ve bu çerçevede teknik eleman yetiştirme noktasında büyük bir öneme sahip olan Meslek Yüksekokullarında istihdam odaklı bölüm açmaya gayret ettiklerini vurguladı.

İskilip Meslek Yüksekokulun yeni açılan bölümlerle birlikte hızla büyümeye devam ettiğini ve fiziki mekanlarımızın iyileşmesine bağlı olarak bölüm ve öğrenci sayısında daha da artış sağlanacağını ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, vermiş oldukları desteklerden dolayı İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy ve İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma’ya teşekkür etti.

Üniversitenin ilçelerdeki MYO’ların gelişmesi için yaptığı çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ifade eden İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy, İskilip MYO’nun ilçe için büyük önem arz ettiğini ve Kaymakamlık olarak ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirterek “Hitit Üniversitesi’nin ilçelerindeki MYO’lar ile birlikte hızla büyüyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalardan dolayı Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Özverili çalışmalarından dolayı Rektör Prof. Dr. Alkan’a teşekkür ederek sözlerine başlayan İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Üniversitenin Çorum merkez beraberinde tüm ilçelerimizle de yakın bir diyalog halinde olmasının büyük bir avantaj olduğunu vurgulayarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarının altını çizdi.