KENT ARŞİVİMİZE BİR KATKI DA PROF. DR. MUAMMER GÖÇMEN’DEN

Isparta, Süleyman Demirel Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi hemşehrimiz Prof. Dr. Muammer Göçmen Belediyemiz Kent Arşivi ve Araştırma Merkezini ziyaret ederek Belediye Başkanımız Recep Çatma ve ilgililerle görüş alışverişinde bulundu.

Yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda makaleleri yayınlanan, yine ulusal ve uluslar arası sempozyumlara bildiriler sunan, akademik çalışmalarını Kanada’da devam ettiren Prof. Dr. Muammer Göçmen Kent Arşivinde bulunan Osmanlıca eserlerin çevirilerini yapıyor. Ayrıca çok sayıda kitap bağışında bulunan Muammer Göçmen Kent arşivinin İskilip’in hafızası olma yönünde son derece önemli bir adım olduğunu beyan ederek bu kültürel girişimlerinden dolayı Belediye Başkanımız Recep Çatma ve emeği geçenlere teşekkür etti.