İSKİLİP’TE RESMİ BAYRAMLAŞMA

İskilip’te resmi bayramlaşma bayramın birinci gününde şehir parkında gerçekleştirildi. Saat 11:00’de düzenlenen bayramlaşma proğramına Kaymakam Şuayib Gürsoy, Belediye Başkanı Recep Çatma, daire müdürleri, okul müdürleri, siyasiler, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Sohbet ortamında gerçekleşen bayramlaşmanın ardından protokol mensupları, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne geçerek buradaki personelle bayramlaştılar. Emniyet Müdürlüğü’nün ardından İlçe Jandarma Komutanlığı’na geçen protokol üyeleri vatani görevlerini İskilip’te yerine getiren Mehmetçiklerle bayramlaştılar.

PROTOKOL ÜYELERİ ENGELLİ ÇOCUĞUN BAYRAM SEVİNCİNE ORTAK OLDU

İskilip’te protokol üyelerinin halkla bayramlaşmasına katılan bedensel engelli Mehmet Ali Gökçe isimli çocuğa Kaymakam Gürsoy ve Belediye Başkanı Çatma, yakın ilgi gösterdi. Protokol üyelerinin yerinden kalkarak bayramını kutladığı Gökçe’nin sevinci görülmeye değerdi.