MEVCUT PARKLAR BAKIMA ALINDI

İskilip Belediyesi, yaz aylarında yoğun bir şekilde kullanılan çocuk parklarını bakıma aldı. Park bakımlarının yanı sıra ilçede bulunan sosyal alanlarda, tadilat, bakım  ve temizlik çalışmalarıyla güzelleştiriliyor.

Kentte çocuklara yeni park ve oyun alanları kazandırmayı amaçlayan ve bu alanda gerçekleştirilecek projeler üzerinde çalışan İskilip Belediyesi mevcutta kullanılan oyun yerlerinin de bakım işlemini gerçekleştiriyor.

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Recep Çatma, “Mevcut alanlarımızın zemin boyamaları, çevre tel onarımları tamamlanıyor. Ayrıca yeşil alanların sulanması, çim biçimi, ağaçların budanması, parkların temizlik, tamir, bakım ve boyanması çalışmaları belediyemiz personelleri tarafından yürütülüyor. Seçim vaatlerimiz arasında da yer alan her mahalleye park ve oyun alanları kazandırma çalışmamız sürüyor” dedi.