KOZVEREN KÖYÜ CAMİİ İBADETE AÇILDI

Hafta sonu İskilip’e bağlı Kozveren Köyü’nde hayır sever vatandaşlar tarafından yaptırılan Kozveren Köyü cami düzenlenen tören ve yapılan dualarla ibadete açıldı.

Açılışa Ak Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Recep Çatma, İskilip Müftüsü Nurettin İçtüzer, İskilip İlçe Emniyet Müdürü Cihan Ercan, Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya, Ak Parti İskilip İl Genel Meclis Üyeleri, Ak Parti İskilip Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İskilip Kadın Kolları Başkanı Fatma Selvi, Gençlik Kolları Başkanı Aslan Sağlam ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan İskilip müftüsü Nurettin İçtüzer, camilerin İslam Toplumunun manevi teneffüs yerleri, inanan herkesin çatısı altında toplanıp ibadetin huzur ve coşkusunu paylaştıkları mekânlar ve beşikten mezara kadar herkesin ilim öğrenebildiği merkezler olduğunu belirtti.

İçtüzer’in ardından konuşan Ak Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı ise burada yaptığı kısa konuşmasında, camilerin birlik ve beraberliğin, dostluk ve kardeşliğin perçinlendiği merkezler olduğunu belirtti. Gönüllerin incitilmediği bir toplumun inşasında camilerin çok büyük bir rolü olduğunu ifade eden Bağcı, hayır sahiplerine bu güzel hizmetleri sebebiyle teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından cami açılışına geçildi. Müftü İçtüzer’in duaları ile ibadete açılan caminin açılış kurdelesi Çorum Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Dr. Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Recep Çatma,Ak Parti İlçe Başkanı Ali Koçkaya ve İskilip Müftüsü Nurettin İçtüzer tarafından kesildi.