MESLEK YÜKSEK OKULUMUZA EK DERSLİK TAHSİSİNDE BULUNULDU

Belediye Başkanımız Recep Çatma her yıl yeni açılan bölüm sayısı ve eğitim kalitesi ile öğrenci sayısını artıran İskilip Meslek Yüksek Okulumuzun talebi üzerine ek derslik ve yemekhane için yer tahsisinde bulundu.

Belediye Başkanımız Recep Çatma, İskilip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil, öğretim görevlileri ve Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ile Bahabey Mahallesi, Tabakhane Caddesi üzerinde bulunan eski sürücü kursunun faaliyet gösterdiği binada incelemelerde bulundular.

İncelemelerin ardından ek derslikler ve yemekhane olarak kullanılabilecek yerler Meslek Yüksek Okuluna tahsis edildi. Tahsis edilen yerlerde tadilat çalışmalarına başlandı. Belediye Başkanı Recep Çatma yer tahsisinin geçici bir çözüm olduğunu, yeni MYO binası ve yurt yapımı için kurdukları dernek kanalıyla İskilipli İş adamları ile sürekli temasta olduklarını belirterek yeni okul ve yurt binasını gelecek eğitim öğretim yılına yetiştirmeyi hedeflediklerini beyan etti.