Ak Parti Çorum Milletvekilleri ve Adaylarından İskilip’e Ziyaret

7 Haziran Genel Seçimleri Öncesi İskilip’e gelen Ak Parti Milletvekilleri ve adayları İskilip’i ziyaret ederek kentte bu güne kadar yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlattı.

AK Parti Çorum Milletvekili ve Meclis İdari Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekili ve Ekonomi İşleri Bşk. Yrd. Dr. Cahit Bağcı, Milletvekili Adayları Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve partililer bu gün İskilip’e geldi.

Öğle saatlerinde İskilip’e gelen heyet Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya, Belediye Başkanı Recep Çatma, İl Genel Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, parti yönetimi ve vatandaşlar tarafından sanayi girişinde karşılandı.

Burada yapılan karşılamanın ardından Atatürk Orman Çiftliği’ne geçilerek yemek yenildi ve yemeğin ardından köy muhtarları ile toplantı yapıldı. Önce köy muhtarları ile Atatürk Orman Çiftliği’nde bir araya gelen Ak Parti Çorum Milletvekilleri ve adaylar burada İskilip’in köylerine yapılan hizmetleri anlatarak kendilerine iletilen talep ve istekleri not aldı.

Burada yapılan görüşme ve konuşmaların ardından Saat 14:00’da Pirinç Pazarı’nda Ak Parti İskilip İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan programa katılan heyet burada vatandaşlara seslenerek Ak Parti iktidarındaki 13 yılda İskilip’e yapılan hizmetleri bir bir anlattı.

Konuşma yapmak için ilk sözü alan AK Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya, Ak Parti döneminde İskilip’e bir çok hizmetlerin yapıldığını ve bu hizmetlerin gerçekleşmesinde emeği olan Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Cahit Bağcı’ya teşekkür etti.

Koçkaya’nın ardından konuşmak için söz alan Belediye Başkanı Recep Çatma ise 31 Mart yerel seçimlerinde İskilip halkına verdiği sözün arkasında olduğunu ve her zaman hesap vermeye hazır olduğunu vurguladı. Doğalgaz ihalesinin 16 Haziran’da yapılacağına da değinen Çatma, “İskilip’e 3-5 sene daha doğalgaz gelmez diyenler şimdi nerede. Çıksınlar karşımıza bir daha söylesinler. Biz ne söz verdiysek arkasındayız. Doğalgazımızın İskilip’imize kazandırılmasında emekleri olan başta milletvekillerimiz olmak üzere bütün herkese şahsım ve İskilip adına teşekkür ediyorum. Milletvekillerimizin de destekleri ile Doğalgazımızı İskilip’te 2016’nın kışında inşallah yakmaya başlayacağız” dedi.

Çatma’nın ardından konuşmak için sahneye çıkan İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ise Türkiye’de ve Çorum’da istikrarın Ak Parti ile sürmeye devam edeceğini söyledi. Bekiroğlu, hedeflerinin Çorum’da 4 Türkiye’de 400 milletvekili olduğunun da altını çizerek İskilip’in kendilerine gösterdikleri yakın ilgi için teşekkür etti.

İl Başkanı Bekiroğlu’nun ardından sahneye çıkan Milletvekili Dr. Cahit Bağcı ise, İskilip’e kazandırdıkları yatırımlardan bahsederek İskilip’e yapılan Halk Eğitimi Merkezi binasının Türkiye’de sayılı Halk Eğitim Merkezi binalarından birisi olduğunu belirtti. İskilip’e kazandırılan yatırımların artarak devam edeceğinin de altını çizen Bağcı, muhalefeti eleştirdi. Bağcı konuşmasının devamında “Muhalefet diyor ki Ak Parti İskilip’e hiçbir şey yapmadı. Şehre girişte görülen Adalet Sarayı binası, Halk Eğitim Merkezi binası, SGK binası, çift şeritli duble yol, İmam Hatip Lisesi Öğrenci Yurdu Ak Parti hükümetinin eseridir. İnşallah 100 yataklı devlet hastanemizde yıl içerisinde halkımızın hizmetine sunulacak. Daha sayamadığımız bir sürü hizmet. Bütün bu yatırımları Ak Parti yapmadı da kim yaptı” şeklinde konuştu.

Bağcı’nın ardından konuşan Milletvekili Salim Uslu, Ak Parti hükümetinde İskilip’e yapılan toplam yatırımın 355 milyon lira olduğunu ifade ederek, bu rakamın içerisinde yapımı devam eden İskilip-Çorum yolu, ihalesi yapılan Çankırı yolu, Tımarlı Kızılırmak Sulama projesi, ihale aşamasında olan ve İskilip’i sulu tarıma geçirecek Dere Kargın Sulama Göleti projelerinin yer almadığını söyledi.

Ak Parti Çorum Milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ise yaptığı konuşmasında Ak Parti’nin Çorum’dan 4 Milletvekili ile meclise gideceğinin altını çizdi.

Yapılan konuşmaların ardından esnaf ziyaretlerinde bulunan ve şehir parkına geçen heyet, vatandaşlar ve partililerle yaptıkları sohbet sonrası İskilip’ten ayrıldı.