ÇANAKKALE ZAFERİNİN 100. YILINDA ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANILDI

İskilip’te Şehitlik Anıtında düzenlenen etkinliklerle 18 Mart Çanakkale Zaferinin 100. yıldönümünde aziz şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıldı.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı etkinliklerine sabah 09.00’da İskilip Şehitlik Anıtına Kaymakam Şuayib Gürsoy, Belediye Başkanımız Recep Çatma, Garnizon Komutanı Yarbay Çetin Öçal’ın çelenk koymasıyla başlandı.

Şehitlik Anıtı’ndaki törenin ardından Hacıkarani Mezarlığına geçildi. Burada şehit mezarları ziyaret edilerek dualar okundu.

Azmimilli Ortaokulu Konferans Salonunda “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümü” kutlama programı ilgiyle izlenirken başarıyla sergilenen oyun esnasında duygulu anlar yaşandı. Anma etkinlikleri kapsamında İskilip Ulucamiinde ikinci namazında Çanakkale Şehitleri için Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu.