A.SAMİ CEYLAN’A İSKİLİP’TE GÖRKEMLİ KARŞILAMA

Ak Parti Çorum Eski İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, 25 Ocak’ta yapılan 5. Olağan İl Kongresi’nde görevini Av. Rumi Bekiroğlu’na devretmesi nedeniyle ilçelere teşekkür ve veda ziyaretlerini sürdürüyor.

İlçelere sürdürdüğü ziyaretler kapsamında bu gün İskilip’i ziyaret eden Ahmet Sami Ceylan ilk olarak Belediye Başkanı Recep Çatma’yı makamında ziyaret etti. Burada kısa bir konuşma yapan Ceylan, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma’nın başarılı çalışmalara imza attığını gördüklerini söyledi.

Ceylan’ın ardından konuşan başkan Çatma ise, Ahmet Sami Ceylan’a çıktığı yolda başarı dileyerek, İskilip ve bölgesinin teşkilatın içinden çıkacak bir milletvekiline ihtiyacı olduğunu aktardı. Başkan Çatma, konuşmasının devamında, “Kendisini 1. sıradan Milletvekili adayı görmek istiyorum. İl Başkanlığı’nda ne kadar başarılı olduysa, Milletvekiliğinde de aynı başarıyı göstereceğinden şüphem yok. Teşkilatın içinden, teşkilatı bilen milletvekili istiyoruz. İskilip sizin yanınızda bunun böyle bilinmesini istiyorum. Çıktığınız yolda Allah yardımcınız olsun” dedi.

Belediye ziyaretinin ardından Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya ve Çatma ile Ak Parti İskilip İlçe Başkanlığı binasına geçen Ceylan, burada kendisini bekleyen partililer ile bir araya geldi.

Parti binasında söz alan Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya Ahmet Sami Ceylan’ın İl Başkanlığı döneminde İskilip’e getirilen hizmetlerde büyük payının olduğunu ifade etti. Ne zaman başları sıkışsa Ceylan’ın yardımlarına koştuğunu da dile getiren Koçkaya, İskilip’in teşkilatın içinden gelen bir Milletvekili’ne ihtiyacı olduğunu, belirterek Ceylan’ın her zaman yanında olduklarının bilinmesinin altını çizdi.

Daha sonra söz alan Ceylan ise parti binasında partili vatandaşlara yaptığı konuşmada partililerin, teşkilat üyelerinin yüzünü kızartacak hiçbir yanlış işe imza atmadığını, kötü işlerle anılmadığını söyleyerek, “Derdimiz bu davaya hizmet etmek, milletimizin yüzünü güldürmek oldu” şeklinde konuştu.

Konuşmasının bitiminde İskilip Teşkilatı’na ve partili vatandaşlara teşekkür eden Ceylan, herkesten helallik istedi. Program sonunda dışarıda vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Ceylan, coşkulu bir kalabalıkla uğurlandı.