RECEP ÇATMA;”İÇME SUYU İHALESİ YAPILDI”

İskilip şehir İçme suyu şebekesi yenileme işi 29 Aralık 2014 Pazartesi günü saat 14.00’te İller Bankasında yapıldı.

Belediye Başkanımız Recep Çatma yaptığı açıklamada İller Bankasının 85 kilometre uzunluğundaki şehir içme suyu yenileme yapım işi ihalesinin 29 Aralık 2014 Pazartesi günü saat 14.00’te gerçekleştirdiğini, yasal süreç tamamlandıktan sonra sözleşmenin imzalanmasının ardından 15 gün içerisinde çalışmalara başlanacağını belirtti.

Başkan Çatma çalışma ile birlikte İskilip’te içme suyu hattında bulunan kanserojen asbest boruların tarihe karışacağını, 500, 800 ve 2 Bin tonluk depolardan şehre su verileceğini sözlerine ekledi. Şehir İçme Suyu altyapı çalışması kapsamında 10 metre küplük maslak, 2 klor binası, 10 tahliye sistemi, 1 Vantuz, 3 Debimetre, 4 basınç kırıcı vana ve 2 Klor odası yapılacağını ifade ederek çalışmanın Şubat ayı sonlarında başlayıp yıl içinde bitirilmesinin amaçlandığını beyan etti.

Belediye Başkanımız Recep Çatma  “İhalenin gerçekleştirilmesinde ve yapım aşamasına getirilmesinde desteklerinden dolayı başta Ak Parti Çorum Milletvekillerimiz olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederim. İskilip’imize ve hemşerilerime hayırlı olsun.” dedi.