ÖĞRENCİLERE VERİLEN DESTEK ÖDÜLLENDİRİLDİ

İskilip Belediye Başkanı Orhan Öztürk ,öğrencilere yönelik verdiği destek ve onlar için düzenlediği etkinliklerden dolayı eğitim camiası tarafından ödüllendirildi.

Başkan Öztürk ilçedeki gençlerin Çanakkale ve burada bulunan şehitliği görmelerini sağlamak amacıyla gezi  düzenlenmesine destek olmuş ve bu gezi kapsamında Kız Meslek Lisesi , İmam Hatip Lisesi, Cumhuriyet İlköğretim Okulu , Misakımilli İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu ve Sakarya İlköğretim okulu öğrencileri  Çanakkale’ye gönderilmişti.

Başkan Orhan Öztürk öğrencilere verdiği bu destekten dolayı İskilip Misakı milli İlköğretim Okulu Müdürü Osman Eveyik ,Öğretmen Evi Müdürü Mehmet Kestek -ve Misakımilli  İlköğretim Okulu öğretmenleri tarafından plaket verilerek ödüllendirildi.

Başkan Öztürk’ ün makamında gerçekleşen plaket verme töreninde  verdiği destekten  dolayı Başkana teşekkür eden Misakımilli İlköğretim Okulu Müdürü Osman Eveyik ‘Başkanımıza eğitim camiası ve ilçemizin gençleri için verdiği bu destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz.Öğrencilerimizin birçoğu ilk defa Çanakkale’yi Başkanımız sayesinde görme imkanına sahip oldu. Belediye olarak bizlerin ve öğrencilerimizin yanında olduğu , desteğini esirgemediği için bizde Misakımilli İlköğretim Okulu olarak kendisine bir plaket vermek istedik’ dedi.

İskilip Belediyesi olarak öğrencilere yönelik düzenlenen etkinliklere her zaman destek vereceklerini belirten Başkan Öztürk ‘Geleceğimizin emaneti gençlerimizin her zaman yanında olacağız ve onların eğitim hayatlarını güzel bir şekilde tamamlamaları için her daim yardımcı olmaya çalışacağız’ dedi.