FİLM EKİBİ ÇATAK’TA MAHSUR KALDI

Film ekibi dört saat donma tehlikesi atlattı.İskilip’te çekimleri devam eden “Bir Çift Çizme “konulu film için alan çalışması yapan prodüksiyon firması Genel Müdürü Mehmet Güneş,Yönetmen Haluk Göl, İskilip Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şaban Balcı Haluk Göl öğle saatlerinde yoğun karlı bir alan tespiti için Çatak yaylasına gitmek üzere yola çıktılar.

Film için gerekli alan tespit edildi.Tüm önlemler alınmış olmasına rağmen çalışma dönüşünde ekibin içinde bulunduğu araç kara saplandı.Kendi çabaları ile kurtulamayan ekip, İskilip Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemal İncesoyluer’in devreye girmesi ile Çorum Belediyesi ve Çatak köylüleri kurtarma çalışması için olay yerine hareket ettiler ve çekici ile kara saplanan  İstanbul Güneşi prodüksiyon Şirketine ait otomobili kurtardılar.

Belediye Başkanı Orhan Öztürk mahsur kalan ekibe geçmiş olsun dileklerini iletirken ,kurtarma çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür etti.