GÜNLÜK ÇALIŞMA PROGRAMIMIZ SİTEMİZDE…

Çevre Temizliği ve Fen İşleri Servislerimizin Çalışmaları Günlük Yayınlanacak.

Çevre temizliği ve Fen İşleri Müdürlüklerimizin çalışmaları, çalışma sahaları ve çalışmaların sorumluları, çalışan personel sayısı bu sayfadan takip edilebilecek. Şeffaf yönetim anlayışı ile kamuoyunu derhal bilgilendirmeyi amaçlayan İskilip Belediyesi, bu çalışma ile  halkımıza aynı zamanda çalışmalardan sorumlu görevli personele şikayet ve isteklerini sunabilecekleri gibi önerileri de aktarma hakkını tanıyor.
Çizelge halinde sunulacak çalışma programları her gün ayrı ayrı tarihleri ile birlikte sizlere sunulacaktır. Belediye Başkanı Orhan Öztürk gerek duyulduğunda  kamuoyunu bire bir ilgilendiren diğer konulardaki çalışma ve faaliyet programlarını da resmi İnternet sitesine aktarabileceklerini beyan etti.

-Şaban Balcı-