DAHA GÜZEL BİR İSKİLİP İÇİN

Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen ve ilçede bir ilke imza atacak olan finansmanını bina sahiplerinin karşılayacağı,ev ve işyeri,resmi kurum ve kuruluşların  boya ve sıva yapma çalışmalarına start verildi.İskilip’in dışarıdan gelen misafirlere karşı güzel gösterilmesi amaçlanan çalışmanın nisan ayının sonlarına doğru tamamlanması planlandı. Turizmde İskilip’i hak ettiği yere getirmek isteyen belediyemiz,ilçede görsel anlamda bir değişikliğe gidiyor. Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen bu çalışmalarda ressamlara da büyük işler düşüyor.İskilip girişinde tamamlanan duvar çalışmasının benzerinin  ilçenin görünümünü bozan duvar,elektrik santrali gibi yerlere ressamlar tarafından uygulanması amaçlanıyor.Bu konuyla ilgili olarak Belediye Başkanımız şu noktalara dikkat çekti :” Biz belediye olarak dışarıdan gelen misafirlerimize karşı kendimizi sorumlu hissederek böyle bir çalışmayı başlattık gelen misafirlerimiz evlerine dönünce İskilip hakkında kötü şeyler söylemesin güzel yanlarımızı görsün istedik. Hepimiz evimize misafir geleceği zaman belli hazırlıklar yaparız odaları düzeltir, yemek hazırlarız bizde belediye olarak misafirlerimize mahcup olmamak için böyle bir uygulama başlatmayı uygun gördük.”.Ayrıca boya ve sıva yaptıramayan ailelere belediye olarak kum,kireç ve boya yardımı yapılacağını,tüm bu çalışmaların ilçemizi daha da güzelleştirmek için olduğunu belirten başkanımız,konuşmasını şu sözlerle tamamladı. “Her vatandaş kendi kapı önünü süpürse bu iş kolaylıkla hallolur.”

-Sema Kaya-