BELEDİYEMİZ RAMAZAN AYINA HAZIRLANIYOR

11 Ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif yaklaşırken bu ay içerisinde Belediyemizce yapılacak olan işler belirleniyor. Ramazan ayı programına ilişkin ilk hazırlık toplantısı bu gün Belediye Başkan Yardımcısı Cemal İncesoyluer başkanlığında yapıldı. Bu çerçevede yapılacak 30 günlük çalışmanın programı üzerinde çalışılıyor.
Belediyemiz resmi İnternet sitesinde imsak, teravih, sahur vakitleri gibi temel bilgilerle birlikte, hangi camilerimizde hatimle namaz kıldırılacağı, günlük vaaz konuları, keşkek fırınları bilgileri, yemek tarifleri günlük olarak kamuoyuna aktarılacak. Kıymetli din adamlarımızla diyalog içinde de Ramazan ve oruç hakkında detaylı bilgiler sunulacak. Eski ramazanlarla ilgili konular kaleme alınarak okuyucuya sunulacak. Program detayları 15 Ekimden sonra bu siteden takip edilebilir.

-Şaban Balcı-