İSKİLİP BELEDİYESİ KIRTASİYE YARDIMI

İskilip Belediyesi, 2004-2005 Eğitim Öğretim yılı başlaması nedeniyle İskilip’te bulunan 7 ilköğretim okulunda Belediye ve okul idaresinin tespit ettiği fakir ve yardıma muhtaç öğrencilere kırtasiye yardım seti dağıtıyor.

İlçede bulunan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, Ebussuud Efendi İlköğretim Okulu, Sakarya İlköğretim Okulu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Misakı Milli İlköğretim Okulu, Azmimilli İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okullarında 2004 – 2005 eğitim öğretim yılında ilk beş sınıf hedeflenerek Belediye Başkanlığı tarafından eğitime destek amaçlı kırtasiye yardımı yapılacak.

Çeşitli ebat ve özellikte Defter, Kalem, boya kalemi, silgi cetvel gibi malzemelerden oluşan kırtasiye yardım seti Belediye Başkanı Orhan Öztürk tarafından dağıtılacak.

Başkan Öztürk eğitime yasalar ve imkanlar çerçevesinde gerekli desteği her zaman vereceklerin beyan ederek, 2004 – 2005 eğitim öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

-Şaban Balcı-